četvrtak, 8. lipnja 2017.

Nije Hrvat tko to kaže, čeljade nesretno

Nije Hrvat tko to kaže, čeljade nesretno

Zbog  oprosta i abolicije, zbog biranja „manjeg“ zla, zbog rodne ideologije,izostanka lustracije i naroda luda došlo je do protuprirodnog  SDPHNSHDZ bluda.

Prvi koji bi sada nešto trebali poduzeti jesu sami članovi HDZ-a. Upravo oni kako bi spasili svoj obraz,čast i poštenje te dokazali kako nisu ničija valuta za potkusrivanje. Ako to ne učine svaki od njih je suučesnik onoga što slijedi.Svaki do njih postaje neprijatelj vlastitoj zemlji i narodu, ova će se "ljubav"raspasti, vrlo brzo, no bojim se kako će na svijet donijeti kopile koje će pri porodu usmrtiti majku Hrvatsku.

Kad se po društvenim mrežama i u političkim kuloarima, pa čak od strane „eminentnih“ političara iz samog ADZ-a kako su prenijeli mediji  govori o  o VELIKOJ KOALICIJI jeste li svjesni moji dragi Hrvatice i Hrvati kako je ta "koalicija" na snazi od prvog dana stvaranja Hrvatske? Ona je dokazana izostankom Lustracije, tzv. pomirbom, abolicijom a financirana pretvorbom i privatizacijom.

Koliko je danas HDZ hrvatski, koliko  demokratski a koliko zajednica ili zajedenički nama Hrvatima, znam kako meni niti je više s sada sa povijesnim ,odmakom i praćenjem stanja stvari sve više sumnjam ako je ikada uistinu i bio Hrvatski,  posebice  političkim trgovinama i ustupcima prostitucijom njegova vodstva i dužnosnika.

HDZ-ovom članstvu je čini se ova situacija nažlost super i normalna, njima je svejedno da im HDZ-om i državom upravlja i sam Pupovac, Milošević, Plenković ili sam Tito, jedni izravno drugi neizravno naravno, putem svojih sljedbenika emisara i komesara s kojima i čijim sljedbenicima  ADZ kolaira već desetljećima. Jer ježi ga to je "njihov" ADZ. A to što kroz njega gubimo Hrvatsku, što zbog njega gubimo jer čini neprirodne političke odluke, saveze i zakone sve što smo u povijesti stekli..Nije važno. 

Kad ćete više dragi moji sljedbenici ADZ-a shvatiti kako ste prevareni , kako to nije ADZ iz onoga
vremena, a ni onaj iz onoga vremena kad pogledam tko mu je bio na čelu i tko mu je danas nije bio 100% za Hrvatsku. Zašto? Pa zato što su ga stvarali drugovi iz komiteta,kasnije iz njega odstranili izbacivši ili pak ubivši prave Hrvatske domoljube kako bi ga u buduće vodila njihova djeca njihovi učenici i đaci. Život je ciklus, život je krug pa tako se tako i u politici odradio spino-krug, započe ga danas gospodin nekada drug - pa će opet biti na kraju spina drug drugu biti drug...I tako četvrt stoljeća u krug.Tko razmišlja svojom glavom i  zbroji činjenice..Shvatit će, tko ne shvati i dalje takve ljude, politike i organizacije poput SDPHNDHDZ podupire suučesnik je...

Znam kako će me sad napasti  oni koji nisu to što tvrde da jesu, oni koji se predstavljaju kao „lijevi“ i oni koji kažu kako su centar desni, i zbog ovog teksta bit će jako bijesni. No što reći istina boli a ovo su riječi onog koji svoju zemlju i svoj narod iznad svega voli...
I pozdravljam ih sve starohrvastkim pozdravom  koji Znam, Da im Smeta  s vjeorm i nadom kako su im ovo posljednja vladajuća politička ljeta...


Blagoslovljen bio moj hrvatski (na)rode  biti Bogu vjeran i za dom spreman  je pravi put do slobode...
Kako bi se Hrvatska spasila, vratila na ono zbog čega smo je željeli, za nju se borili i takvom je sanjali  država i nacija nužno je otvaranje arhiva i  lustracija, ne partitokracija, ne amerikanizacija nego izvorna demokracija. Nužno je ukidanje abolicije i procesuiranje agresora, nužna je revizija prietvorbe i privatizacije. No ponajprije je nužno restrukturiranje sigurnosno-pravosudnog sustava, te kulturno obrazovnih insttitucija. A to ne žele, neće i ne znaju učiniti oni koji za Hrvatsku drže kako im nije mati nego maćeha.



U ime Hrvatskog Vojničkog Reda
            ČUVARI DOMOVINE

           Mario Maks Slaviček

Nema komentara:

Objavi komentar